YRITYS

Oy MH-Steel Ab:n omistaa Håkan Karp, joka aloitti ammattiuransa isänsä perustamassa perheyrityksessä Veikarsissa. Håkan perusti MH-Steelin vuonna 2005.

Vuodesta 2009 yritys on toiminut omissa tiloissa Mustasaaren Lintuvuorella ja työllistää nykyisin Håkanin lisäksi kymmenen henkilöä.

Startia 30 ar 07.09.2022

 

Nordic Aluweldin oston myötä toiminta laajeni alumiinin ja ruostumattoman teräksen hitsaukseen, sekä putkien taivutukseen liittyvillä alihankintatöillä vuonna 2009.

Vuonna 2014 MH-Steelille myönnettiin ISO 9001 laatusertifikaatti.

Vuonna 2015 yrityksellemme myönnettiin EN-1090 sertifikaatti kantavien teräsrakenteiden valmistukseen, kokoonpanoon sekä tuotteiden CE-merkintään liittyen.

Vuonna 2016 otettiin käyttöön uusi huoltohalli. Uudessa hallissa huolletaan ja korjataan linja ja kuorma-autoja, sekä perävaunuja ja muita ammattikäytössä olevia kevyitä ajoneuvoja.

Vuonna 2022 Sukupolvenvaihdos saatiin päätökseen ja Håkanin sukulaisesta Emilia Karpista tuli yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja.

MH-Steelin asiakkaat ovat teollisuusyritykset, liikennöitsijät ja yksityishenkilöt, joille tehdään räätälöityjä metallitöitä toiveiden mukaisesti.